tiistai 20. syyskuuta 2016

Puzzle Agent 2 - PC





Mo!

Sain tässä flunssasta pelattua ainakin yhden pelin loppuun!

Steamistä bongasin alesta tällaisen pulmapelin jokinaika sitten. Luettuani kuvauksen pelista, ajattelin antaa sille mahdollisuuden. Pelin on englanninkielinen. Grafiikka oli mielenkiintoinen, en ole törmännyt toistaiseksi samankaltaisen.

Peli oli hyvin yksinkertainen ja lyhyt, sekä..... ahdistava. Peli julkaistiin jo 2011 ja kehittäjänä on Telltale Games. Pelistä on myös ykkönen, mutta en tiedä haluanko kokeilla sitä tämän kakkosen jälkeen xD ( Ostin muuten kakosen ihan sen takia, kun se oli muistaakseni saanut paremman arvosanan ja oli halvempikin )



Tarina kertoo Nelson Tethers agentista joka törmää lomallaan tapaukseen jota FBI ei halua ratkottavaksi. Scogginsin kyläläiset eivät halua myöskään agenttia kyläänsä, joten he yrittävät jokaisessa sopivassa välissä saada tämän muutamaan mieltään.

Pelin ideana on selvittää mitä kylässä tapahtuu ja ratkoa samalla erilaisia aivopähkinöitä. Pulmia on palapeleistä matikkatehtäviin.

Osa pulmista oli liiankin yksinkertaisia, aloin ihan epäilemään itseäni että voiko kyseessä olla oikeasti näin yksinkertainen tapaus. Toiset tehtävät vaativat taas muutaman arkin paperia selvittämistä varten.




Kokonaisuudessa ihan mukava pelikokemus. Lukuun ottamatta uutta pelkoani tonttuihin....






Jos haluat tietää miten 2d grafiikalla ja piirustusmaisella tavalla saadaan pelistä ahdistava niin kokeile ihmeessä! Mielikuvasi tonttuihin muuttuu takuuvarmana......

Hinta 9,99€ Steamistä
Metascore 63, Oma arvio 6,5

Mo!